Toegangscontrole

Wie heeft toegang tot uw pand of terrein? Dat kunt u reguleren via een toegangscontrolesysteem. Een dergelijk systeem kan op vele manieren opgebouwd worden. Hoe precies is afhankelijk van de situatie ter plaatse en de wensen van de klant. De mogelijkheden variëren van een klein systeem voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen die zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem of parkeerbeheersysteem. 

Toegangsverlening is de basis van een toegangscontrolesysteem. Om iemand toegang te verlenen tot een terrein een pand of een ruimte kan gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld paskaarten, tags, een vingerscan, een irisscan, kentekenherkenning, detectie enzovoort.

Zijn er veel gebruikers of deuren en poorten waarvoor toegang geregeld moet worden, dan kan beheersoftware ingezet worden. Gaan we een stapje verder dan willen we ook registreren wie wanneer waar naar binnen of naar buiten gaat. Dan hebben we het over toegangscontrolesystemen. Hiermee kan vervolgens ook aanwezigheids-registratie plaats vinden wat bijvoorbeeld ook erg belangrijk is bij ontruiming van gebouwen. 
 

ComSafe installeert en onderhoudt de modernste A-merken toegangscontrolesystemen en intercominstallaties van klein tot groot in het mkb maar ook in ziekenhuizen, banken, musea en overheidsgebouwen. Voor elke situatie bestaan meerdere oplossingen die naar wens ingevuld kunnen worden. ComSafe is specialist op dit gebied en informeert u graag naar de mogelijkheden.
 

Naar het Online Offerte-stappenplan
 

Werktijdregistratie

Als onderdeel van een toegangscontrolesysteem kan tijdregistratie helpen bij de registratie van werktijd, overuren, snipperdagen en vakanties etc. Het tijdsregistratiesysteem legt alle werktijden vast en berekent het aantal uren dat iemand aanwezig is geweest. Middels de software kunnen standaardrapportages gemaakt worden. Ook exporteren naar bijvoorbeeld Microsoft Excel is mogelijk. Tevens zijn deze systemen te koppelen met diverse personeelsinformatie en salarisverwerkingssystemen.

Voor meer informatie zijn wij altijd bereikbaar. Bel ons of stuur ons een e-mail. Wij bellen u dan spoedig terug.

Bel mij terug

Referentie

Wat anderen zeggen

Wij hebben nog wel eens een dringend probleem dat acuut opgelost moet worden. Dat is bij ComSafe geen probleem. - Theo

Wat anderen zeggen

Na een update bij de provider geen doormelding meer. ComSafe heeft meteen op afstand het probleem opgelost. Dat is service. - Chris

Wat anderen zeggen

ComSafe heeft altijd voor me klaar gestaan! Voor kleine of grote projecten, ze regelen alles altijd tot in de puntjes! - Bob

Wat anderen zeggen

Ze zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Ik ben zeer tevreden met ComSafe! - Angelique

Wat anderen zeggen

Alle problemen met mijn oude systeem waren écht in een mum van tijd opgelost! - Maarten

Contact

Captcha:

 

Bel mij terug* Is verplicht

^