Domotica

Domotica is niets anders dan het koppelen van elektrische toestellen in een huis of bedrijfspand. Door te kiezen voor een goed platform kunnen apparaten met elkaar gekoppeld worden en daardoor ontstaat een geintegreerd systeem dat zorgt voor een verhoging van gemak, comfort, veiligheid en energiebewustzijn.

U kunt van alles schakelen zoals verlichting, verwarming of luchtbehandeling, deuren en sloten, geluid, audio, video en ga zo maar door. Bijna alles kan gedetecteerd en geschakeld worden.

Ook een camerasysteem en alarminstallatie kan geintegreerd worden. Hierdoor wordt veiligheid met gemak gecombineerd. Zet u het alarm aan dan gaat automatisch het licht uit als u dat wenst. En andersom kan natuurlijk ook.

Belt er iemand aan de deur, dan ziet u meteen wie er voor de deur staat op een monitor of op uw mobiel of tablet. Waar u zich ook bevindt.

Met een gerust hart de deur uit, domotica maakt het mogelijk.

Voor meer informatie zijn wij altijd bereikbaar per e-mail of bellen u graag terug.

Bel mij vrijblijvend terug

Referentie

Wat anderen zeggen

Wij hebben nog wel eens een dringend probleem dat acuut opgelost moet worden. Dat is bij ComSafe geen probleem. - Theo

Wat anderen zeggen

Na een update bij de provider geen doormelding meer. ComSafe heeft meteen op afstand het probleem opgelost. Dat is service. - Chris

Wat anderen zeggen

ComSafe heeft altijd voor me klaar gestaan! Voor kleine of grote projecten, ze regelen alles altijd tot in de puntjes! - Bob

Wat anderen zeggen

Ze zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Ik ben zeer tevreden met ComSafe! - Angelique

Wat anderen zeggen

Alle problemen met mijn oude systeem waren écht in een mum van tijd opgelost! - Maarten

Bel mij terug* Is verplicht

^