Inbraakbeveiliging

De aanleg van een elektronisch inbraakdetectiesysteem is een belangrijke te nemen preventieve risicobeperkende maatregel. Snelle detectie in en rond inbraakgevoelige ruimten activeert direct de alarmopvolger die snel actie neemt. Middels een makkelijk te bedienen alarmsysteem worden detectoren en kontakten geactiveerd die de inbreker tijdig signaleren. Optische en akoestische signalering attenderen de inbreker, omstanders en alarmopvolgers op een onveilige situatie. Een inbraaksignaleringssysteem zorgt ervoor dat de meldkamer direct een contactpersoon, surveillant of de politie naar de plaats van de inbraak wordt gestuurd. Simpel gezegd: een snelle detectie en een adequate opvolging zorgen ervoor dat de inbreker geen tijd krijgt om zijn slag te slaan. Wij installeren de modernste systemen voorzien van een app en pushmeldingen.
 

Naar het Online Offerte-stappenplan
 

Onderhouds- en service overeenkomst

Met een onderhouds- en service overeenkomst bent u verzekerd van een goed functionerend en onderhouden kwaliteitssysteem dat ook nog na jaren van trouwe dienst optimaal functioneert.

Tot het totale beveiligingsplan behoren ook altijd preventieve en risicobeperkende maatregelen van bouwkundige en organisatorische aard, zoals deskundig gemonteerd hang- en sluitwerk, een goed sleutelbeheer en compartimentering van waardevolle zaken.
 

Organisatorische maatregelen

Bestaan onder meer uit het houden van sleutelbeheer, sluitronden, merken en registreren van waardevolle zaken. Zichtbare afwezigheid voorkomen. Het voorkomen van opklim- en inklimmingsmogelijkheden. Het aanbrengen van beveiligingsverlichting, toegangscontrole, gegevensbeveiliging enz. Het goed controleren en uitvoeren van dergelijke zaken is van essentieel belang voor het creëren en behouden van een veilige situatie.

Als aanvulling op het inbraakdetectiesysteem en de te nemen organisatorische maatregelen, is het wellicht een goede zaak om het aanwezige hang en sluitwerk aan te passen. Hiervoor kunnen de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen als basis gebruikt worden. Een goede constructie van ramen en deuren en de aanwezigheid van goede sloten daarop kan een inbreker het binnendringen bemoeilijken zo niet onmogelijk maken. De preventieadviseur van ComSafe kan u exact vertellen welke bouwkundige maatregelen voor u van belang zijn.

Maak een afspraak voor een gratis advies afgestemd op uw persoonlijke leef- of werksituatie en portemonnee. ComSafe staat altijd voor u klaar.

Voor meer informatie zijn wij altijd bereikbaar. Bel ons of stuur ons een e-mail. Wij bellen u dan spoedig terug.

Bel mij terug

Bel mij terug* Is verplicht

^