Beveiligingsplan

Of het nu gaat om inbraak- en overvalinstallaties, camerasystemen, toegangscontrole, brandmelding of ontruiming: ComSafe verzorgt het complete beveiligingsplan dat precies past in uw situatie. Op grond van de situationele omstandigheden wordt eerst een functioneel advies uitgebracht, dat ook elektronische, bouwkundige en organisatorische aanbevelingen kan omvatten. Ook kunnen wij conform de haagse methodiek (DHM) uw security problemen inventariseren, aanpakken en oplossen.

Met een heel eigen aanpak en een breed leveringsprogramma zijn wij bedrijven en particulieren van dienst op elk beveiligingsterrein. Een gemotiveerd team technici zorgt voor een levering van hoogwaardige kwaliteit in advies, technische uitvoering en detailafwerking. Met name het vrijwel onzichtbaar installeren van de apparatuur en bedrading oogst veel waardering. Wilt u meer weten over onze beveiligingsplannen?

Bel mij vrijblijvend terug

 

De ComSafe meldkamer: 24 per uur per dag in de lucht

ComSafe levert alle diensten en producten op basis van de strenge "Borg-eisen". Eigen, getrainde professionals zorgen voor een nauwgezette afwerking en veilige installatie. Als erkend BORG Beveiligingsbedrijf, CIBV-erkend Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties en CIBV-erkend Onderhoudsbedrijf Brandmeldinstallaties werken we met onze technici door het gehele land waarmee we een netwerk in zekerheid en snelle serviceverlening bieden. Kortom: we staan dag en nacht voor u klaar.

 

Referentie

Wat anderen zeggen

Wij hebben nog wel eens een dringend probleem dat acuut opgelost moet worden. Dat is bij ComSafe geen probleem. - Theo

Wat anderen zeggen

Na een update bij de provider geen doormelding meer. ComSafe heeft meteen op afstand het probleem opgelost. Dat is service. - Chris

Wat anderen zeggen

ComSafe heeft altijd voor me klaar gestaan! Voor kleine of grote projecten, ze regelen alles altijd tot in de puntjes! - Bob

Wat anderen zeggen

Ze zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Ik ben zeer tevreden met ComSafe! - Angelique

Wat anderen zeggen

Alle problemen met mijn oude systeem waren écht in een mum van tijd opgelost! - Maarten

Bel mij terug* Is verplicht

^