Over ComSafe

ComSafe is een ervaren organisatie die de beste en voordeligste oplossingen biedt op het terrein van beveiligingstechniek.
Wij houden ons voornamelijk bezig met adviseren, installeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties voor particulieren, bedrijven en instellingen in het midden- en kleinbedrijf en de overheid. ComSafe installeert haar systemen door geheel Nederland.

ComSafe werkt uitsluitend met producten van topmerken. Onze goed getrainde medewerkers hebben ieder binnen hun eigen vakgebied een jarenlange expertise opgebouwd wat zorgt voor de garantie op een probleemloze installatie en zorgeloos functioneren daarvan.

ComSafe onderscheidt zich door een hoge servicegraad, korte lijnen, gunstige prijs, het gebruik van de modernste technieken en apparatuur en een eigen servicedesk.

Deze servicedesk is een belangrijk onderdeel van het bedrijf en het aanspreekpunt voor onze klanten en technici. Zij regelen de planning en behandelen direct alle vragen en serviceverzoeken die binnenkomen. De klanten van ComSafe gaan voor kwaliteit en bijbehorende service tegen interessante tarieven.

Voor meer informatie zijn wij altijd bereikbaar. Bel ons of stuur ons een e-mail. Wij bellen u dan spoedig terug.

Bel mij vrijblijvend terug


Referentie

Wat anderen zeggen

Wij hebben nog wel eens een dringend probleem dat acuut opgelost moet worden. Dat is bij ComSafe geen probleem. - Theo

Wat anderen zeggen

Na een update bij de provider geen doormelding meer. ComSafe heeft meteen op afstand het probleem opgelost. Dat is service. - Chris

Wat anderen zeggen

ComSafe heeft altijd voor me klaar gestaan! Voor kleine of grote projecten, ze regelen alles altijd tot in de puntjes! - Bob

Wat anderen zeggen

Ze zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Ik ben zeer tevreden met ComSafe! - Angelique

Wat anderen zeggen

Alle problemen met mijn oude systeem waren écht in een mum van tijd opgelost! - Maarten

Contact

Captcha:

 

Bel mij terug* Is verplicht

^