Van analoog naar Ultra HD-

Bij ComSafe kunt u terecht voor alle soorten camerasystemen. Van analoog tot Ultra HD 4K beeldkwaliteit van ongekende klasse. Bijvoorbeeld helder kleurenbeeld in bijna donker.
IP camera's worden steeds beter en goedkoper. Middels de nieuwste compressietechnieken kan met slechts één megapixel camera meer dan voorheen met 3 analoge camera's. Goedkoper en beter dus.
De winkelier stelt andere eisen aan een camerasysteem dan bijvoorbeeld de particulier. Wilt u alleen een mooi plaatje of zoekt u een systeem waarmee snel beelden terugzoeken de hoogste prioriteit heeft? Elke toepassing heeft zijn eigen unieke specificaties en stelt andere eisen aan de camera's en de opnameapparatuur.
 

 

Naar het Online Offerte-stappenplan

 

Oude bekabeling met HD beeldkwaliteit

Bestaande camerasystemen kunnen tegenwoordig gemakkelijk opgewaardeerd worden. Analoge coaxbekabeling hoeft niet vervangen te worden om toch camerabeelden met HD megapixel kwaliteit te kunnen leveren. Hierdoor worden oude investeringen niet teniet gedaan.
Wij leveren camera's met infrarood leds voor in het donker of zogenaamde Starlight camera's die zonder ledverlichting in bijna donker nog een mooi kleurenplaatje leveren. Voor het bewaken van grote terreinen en hekwerken kunnen thermische camera's ingezet worden. Ook is het mogelijk om geluidsopnames toe te voegen aan camerabeelden.
ComSafe hanteert diverse topmerken om voor elke situatie de optimale kwaliteit te kunnen bieden. Gaat het om waarnemen, herkenning of identificatie? ComSafe zoekt er de juiste oplossing bij.
 

Smartphone en tablet bediening

Door de huidige snelle breedband internetverbindingen en de 4G netwerken voor mobiele apparatuur is het heel normaal dat u overal op uw telefoon of tablet de camerabeelden kunt bekijken met uitmuntende kwaliteit. Via apps voor de verschillende apparatuur (iOs, Android en Windows) kunnen de camerasystemen op afstand bediend worden.

Referentie

Wat anderen zeggen

Wij hebben nog wel eens een dringend probleem dat acuut opgelost moet worden. Dat is bij ComSafe geen probleem. - Theo

Wat anderen zeggen

Na een update bij de provider geen doormelding meer. ComSafe heeft meteen op afstand het probleem opgelost. Dat is service. - Chris

Wat anderen zeggen

ComSafe heeft altijd voor me klaar gestaan! Voor kleine of grote projecten, ze regelen alles altijd tot in de puntjes! - Bob

Wat anderen zeggen

Ze zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Ik ben zeer tevreden met ComSafe! - Angelique

Wat anderen zeggen

Alle problemen met mijn oude systeem waren écht in een mum van tijd opgelost! - Maarten

Bel mij terug* Is verplicht

^